Gumicsere háznál, munkahelyen, kisutcában, autópályán… bárhol
 • 3260
 • 0

Gumicsere háznál, munkahelyen, kisutcában, autópályán… bárhol

Szerencsére 2021-ben már senkinek sem kell aggódnia, mert most már kényelmesen, a gumicsere háznál is igénybe vehető, hogy ne kelljen emiatt egy többórás kitérőt tenni egy fárasztó munkanap után a szerviznél.

A gumicsere a legtöbb ember időbeosztásában úri huncutságként szerepel

A mai világban amúgy is alig van időnk arra, amit fontosnak gondolunk, így szinte mindig rohanunk valami után. Reggel elvisszük a gyerekeket iskolába vagy óvodába, épphogy beérünk a munkahelyünkre, s amikor holtfáradtan becsukjuk magunk mögött az iroda ajtót, máris rohanhatunk vissza az iskolába és az óvodába, hogy hazavigyük a lurkókat.

Aztán ha még van bennünk egy kis lélekjelenlét, beugrunk a sarki közértbe, s imádkozunk, nehogy szétszedjék egymást a gyerekek a kocsiban, s azért megyünk haza, hogy nyakunkba vegyük a konyhát, hiszen mégiscsak vacsoraidő van már ilyenkor.

Mégis mikor legyen ideje az embernek arra, hogy lecserélje a nyári gumikat téli gumikra?

Este örülünk, ha le tudunk ülni nyugodtan megvacsorázni, s olvasni néhány oldalt egy érdekes könyvből, s máris elaludtunk. Így esélytelen lesz bármikor is lecserélnünk az autó abroncsait a téli szezonra.

Gumicsere háznál – a Mozgó Gumis segítségével

A Mozgó Gumis profi csapatának a segítségével akár az esti vacsora közben is meg lehet ejteni a szezonális gumicserét a ház előtti bejárónál, a garázs előtt vagy akár az utcán is, így nem kell órákat sorban állni – csak az időpontért – a szerviznél.

A Mozgó Gumis egy sokak által keresett szolgáltatássá nőtte ki magát az elmúlt hónapokban, hiszen az emberek többsége időhiányban szenved, s miért ne venne igénybe egy ilyen kényelmes és profi szolgáltatást, ha ez nem kerül neki plusz időbe?

Gumicsere háznál, munkahelyen, a szemközti kisutcában előre egyeztetett időpontban

A legegyszerűbb az, ha telefonál, hogy időpontot tudjunk egyeztetni a szezonális gumicserével kapcsolatban. Így a Mozgó Gumis csapat cserelői pontosan ki tudnak érkezni a helyszínre – mindenféle késlekedés nélkül.

A helyszín pedig ott van, ahol az ügyfeleknek kényelmes. Sokan az egyszerűség kedvéért a munkahelyi ebédszünet idejében kérik a nyári gumik cseréjét téli garnitúrára, de sokan kérnek klímatisztítást, illetve ózonos fertőtlenítést is, pláne a mostani világhelyzet miatt.

Így munka előtt vagy után nem kell ilyen dolgokkal pazarolni az időt, hiszen munka közben a Mozgó Gumis csapata megcsinálja a kért szerelési vagy tisztítási feladatokat.

Gumicsere SOS autópályán is

Nemcsak előre egyeztetett időpontra tud kiérkezni a Mozgó Gumis maximálisan felszerelt mozgó műhelye, hanem sürgős esetben is igényelhető a gumicsere szolgáltatás. Persze senki sem szeret erre gondolni, de az autópályán is történhet olyan váratlan kellemetlenség, ami miatt nem lehet tovább folytatni az utazást.

Számos esetben érkezett ki a Budapesthez közeli autópálya szakaszokra durrdefektek miatt gumicserére a Mobilgumis szervizkocsi, hiszen sokan úgy indulnak el az autópályán, hogy nincs is náluk pótkerék. Ha pedig van is, akkor az általában olyan régi, hogy teljesen leengedett, mely értelemszerűen használhatatlan, s nem oldja meg az amúgy is kellemetlen helyzetet.

Gumicsere hétvégén is Budapesten és környékén

Jó hír, hogy nemcsak a sűrű hétköznapok során érhetőek el a Mobilgumis csapat szerelési és tisztítási szolgáltatásai, hanem a hétvégi napokban is, amikor amúgy is több autós indul útnak rövidebb vagy hosszabb utazások miatt.

Hétvégén főként az SOS jellegű feladatok szoktak beérkezni, de akad néhány ügyfél, aki a szezonális gumicserét csak a hétvégi időszakra tudja beütemezni. A Mozgó Gumis szerelő csapatának ez sem okoz gondot, hiszen rugalmas a munkaidő, így mindig van szabad kolléga és szabad gépjármű a hétvégi szervizelési feladatok elvégzésére is.

Mit mondjunk a telefonba, ha gumicserére van szükségünk?

Érdemes kicsit felkészülni, mielőtt telefonálunk a Mobilgumis csapatnak, hiszen néhány kérdésre tudunk kell válaszolni ahhoz, hogy a szervizes kocsiban minden legyen ahhoz, hogy pillanatok alatt meg tudják csinálni a szerelők a gumicserét. Az alábbi információkat kell megadni a telefonba:

 • Milyen márkájú és típusú az autó?
 • Milyen gumi kell?
  • Téli / nyári?
  • Van-e kedvenc vagy bevált gumiabroncs márka, amelyet vigyenek majd a szerelők a helyszínre?
 • Mikorra kérjük a szerelést?
 • Hova (pontos cím) és milyen névre kérjük a szerelést?

Itt a legtöbb kérdésre mindig tudnak válaszolni az ügyfelek, ami probléma szokott lenni, az a gumiabroncs márkája, de ezt könnyen meg lehet nézni az autó kerekén, hiszen rá van nyomva a márka logó.

Mennyi ideig tart a gumicsere?

Mivel professzionális autószerelő csapat dolgozik a Mobilgumis autókban, emiatt ha nincs extra komplikáció, akkor kevesebb, mint fél óra alatt megvan a téligumi csere. Viszont ha van valamilyen extra igény, esetleg látnak valami komolyabb problémát a futóműveken a kollégák, akkor a probléma mértékétől függően egy órát is igénybe vehet a folyamat.

A legtöbb esetben elég szokott lenni 20 perc a gumicserére, hiszen nagy teljesítményű gépekkel dolgoznak a kollégák, így pillanatok alatt lekapják a régi gumikat, s már teszik is fel az újakat.

Használjuk ki okosan az időnket, míg várunk a gumicserére

A Mobilgumis csapat már megszokta, hogy az ügyfelek többsége rendkívül elfoglalt, emiatt nyugodtan intézhetjük az ügyeinket, miközben a szakemberek cserélik le a nyári gumikat, s teszik fel a téli abroncsokat.

Érdemes lehet ilyenkor lebonyolítani néhány telefont legyen az munka vagy a szeretteink. Elővehetjük a laptopunkat, s megírhatunk néhány dokumentumot, amit amúgy is kér a főnökünk. Így még produktívak is maradunk akkor, amikor egyébként csak folyna ki a drága idő a kezünk közül.

Miért a Mozgó Gumist válasszuk gumicserére Budapesten?

 • A csapat autószerelői többéves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött magabiztosan végzik el a munkájukat.
 • Hétköznap és hétvégén is elérhetőek.
 • A gumicsere háznál, munkahelyen, utcán vagy akár autópályán is kivitelezhető.
 • A maximálisan felszerelt szerviz gépjárműben minden eszköz rendelkezésre áll a szerelési és tisztítási feladatok elvégzéséhez.
© 2020 Mozgó gumis
Call Now ButtonMozgógumis hívása