Elég egy hívás és a gumiszerviz házhoz jön
  • 2179
  • 0

Elég egy hívás és a gumiszerviz házhoz jön

Végre valóra vált az az álma sok embernek, aminek keretében a gumiszerviz házhoz jön és kimondottan gyors munkát végez. Gyakran jelentett problémát, hogy amikor defekt alakult ki vagy csak a szezonális abroncscsere került előtérbe, akkor egy igazi tortúrán kellett átmenni, aminek alapját egy műhely felkeresése adta. Ennek mostantól vége, mert elég csak egy gyors telefonhívás és profi, minden szükséges eszközzel felszerelt szakemberek érkeznek az igények kielégítésére.

Mi történt a kerékkel? Telefonáljon és a gumiszerviz házhoz jön!

A nyári forróságok ugyanúgy megterhelik az autók különböző alkatrészeit, ahogy azt a kellemetlen hidegek teszik. Előfordulhat, hogy reggel valaki azt veszi észre, hogy az egyik vagy több kerék is a felnin van. Azonnal felmerülhet a kérdés, hogy minek a következménye ez?

A defekt bizonyos esetekben kizárható, hiszen több keréknél egyszerre csak ritkán jelentkezik, valamint, ha nincs szemmel látható hasadás, lyuk a gumi felületén, akkor feltételezhető, hogy valami más a kiváltó ok. Amennyiben az autó nem fedett helyen szokott éjszakázni és a napközben is ki van téve az erős napsugárzásnak, akkor megesik, hogy a felhevült felni és a gumik között kialakul egy pici légrés, ahol képes megszökni a levegő.

Ez azért történhet meg, mert a modernebb abroncsoknál már nincs külön belső, hanem a levegő nyomása szorítja rá az abroncsot a felni vázára. A meleg hatására bekövetkező tágulás pedig esélyt ad arra, hogy lassan és fokozatosan elillanjon, ezzel kialakítva a kellemetlen helyzetet. Olyan is előfordulhat, hogy a szelepháznál alakulnak ki kisebb rések, ami szintén a lapos kereket eredményezi.

Ilyenkor az első próbálkozás általában a pumpálás, de ez gyakran nem segít. Amennyiben mégis sikerülne alapállapotba helyezni a kereket, jó eséllyel néhány óra alatt megint ereszteni fog. Nem érdemes tehát kísérletezni. Kérje a szakember segítségét! A gumiszerviz házhoz jön, így Önnek nem kell eltöltenie a fél vagy egész napját azzal, hogy műhelyt keres. Elég csak telefonálnia, felvázolni a helyzetet és hamarosan érkezik a felmentő sereg.

A szezonális gumicsere egyszerűen is megoldható

A kapkodás és sietség sajnos nagyon sok probléma okozója lehet. Amennyiben rendszeresen közlekedik, akkor nem szabad elfelejtenie, hogy a biztonság érdekében az abroncsoknak mindig kitűnő állapotban kell lenniük. A szezonális gumicsere ezért mindig kapjon kiemelt figyelmet! Ezzel a saját dolgát is megkönnyíti, valamint spórolhat, hiszen a téli szettek a nyári forróságban gyorsan kopnak, így könnyen elhasználhat egy olyan abroncscsaládot, ami több szezont ki tudna szolgálni optimális esetben. Vegye ennek elejét!

A gumiszerviz házhoz jön, így nem kell felesleges köröket futni, több kilométerre lévő műhelybe begurulni és órát várni a szolgáltatásra. Amennyiben állandóan rohan és jóformán egy szabad perce sincs, akkor kimondottan Önnek szól ez a lehetőség. Telefonáljon és hamarosan megérkeznek a megadott helyszínre a szakembereink! Az alaposan felszerelt furgonban minden fontos eszköz és szerszám rendelkezésre áll, amivel a gyors munka garantált.

Amíg Ön ebédel, az abroncsokat lecserélik a szakik. Mondja el, hogy szüksége van új szettre vagy az biztosított! A felni típusa sem mindegy, ahogyan az autó márkája is befolyásoló tényező lehet. A telefonos egyezetetés során megtörténhet egy előzetes ajánlatkérés a költségekre vonatkozóan. Mindenképpen jól jár azzal, ha a gumiszerviz házhoz jön, hiszen így rengeteg időt takaríthat meg.

A gumiszerviz házhoz jön és a profizmus is alapfeltétel!

A defektjavítás vagy éppen a gumicsere mind olyan munkafolyamatok, amelyek megkövetelik a profizmust. Bár egyre gyakrabban kerülnek értékesítésre házi defektjavító szettek, ezek csak alkalomadtán és kellő hozzáértéssel jelenthetnek gyors segélyt. Semmi esetre sem szabad azt hinni, hogy egy gyors foldozást követően az abroncs máris készen áll a maximális teljesítményre. Legfeljebb arra valók az ilyen beavatkozások, hogy eljusson a legközelebbi műhelyig.

Amióta a gumiszerviz házhoz jön, már erre sincs feltétlenül szükség. Természetesen nemcsak a saját otthonához rendelheti ki a szakembereket, hanem bárhová, ahol éppen bajba került. Az időpont sem mérvadó, hiszen SOS szolgáltatás is igénybe vehető az éjszaka közepén, esetleg ünnepnapokon vagy hétvégén. A kiváló munkavégzés minden esetben alapvető. Ennek keretében olyan szolgáltatásra számíthat, mintha egy igazi műhelyt látogatott volna meg.

A mozgó gumiszervizben nagyteljesítményű aggregátor végzi el az áram és sűrített levegő előállítását. A nagynyomású pompákkal pillanatok alatt megtörténik a kerék felfújása. Precíz eszközök és sokéves szaktudás biztosított, amivel szakembereink rendelkeznek. Már eddig is több ezer esetet kezeltünk a sofőrök nagy megelégedettségére. Ha megoldható a helyszíni javítás, akkor azt elvégezzük, ha csak a csere segíthet, akkor ez sem jelent gondot.

Csak annyi a dolga, hogy telefonál és megadja a válaszokat a kérdésekre:

  • Gumijavításra vagy abroncscserére van szüksége?
  • Milyen márkájú és típusú autóról van szó?
  • Hány darab kerék szorul ellátásra?
  • Van-e preferált gumimárkája?
  • Hová kell kiszállni?

A részletek egyeztetését követően pedig a gumiszerviz házhoz jön és gyors munkát végez.

A gumiszerviz házhoz jön, de milyen áron?

Nagyon vonzóan hangzik, hogy a gumiszerviz házhoz jön egyetlen telefonhívást követően, de sokakban azonnal felvetődik a kérdés a költségeket illetően és teljesen jogosan. Amennyiben az autópályán vagy a sötét éjszakában a főúton, netán földút mentén történik a kellemetlenség, úgy kevésbé az anyagiak, mint inkább a mihamarabbi segítség a kérdés.  Szerencsére a gumiszerviz nagyon kedvező áron áll mindenki szolgálatára. A fővároson belül kiszállási díj nélkül már 15 000 Ft + ÁFA az összeg, amiből ki lehet indulni. Amennyiben Budapesten túl van a helyszín, akkor persze további költségekkel kell számolni.

Bárhogyan is, de minden jobb annál, mint ölbe tett kézzel várni a csodára, a gyors cselekvés helyett. Bízza ránk magát és nem fog csalódni! Jegyezze meg, hogy a gumiszerviz házhoz jön, csupán annyi a dolga, hogy telefonál. Várjuk hívását!

Gumicsere háznál
© 2020 Mozgó gumis
Call Now ButtonMozgógumis hívása