defektjavítás budapest
defektjavítás

HELYSZÍNI DEFEKTJAVÍTÁS

Defektet kapott, kátyúba hajtott, lepadkázta , megütötte a felnijét vagy kiszakadt a gumiabroncsa? Túl elfoglalt, vagy esetleg nem tudja megoldani , hogy elvigye autóját gumiszervízbe? Nem akar bajlódni az út mellett, hogy feltegye a pótkereket vagy nincs is pót kereke?

A gumi javítás sokkal összetettebb folyamat tud lenni, mint elsőre gondolnánk. Habár adott esetben saját kezűleg is megoldhatjuk a keletkezett problémát, amikor váratlanul ér minket egy gumiszakadás a semmi közepén, nem mindig vagyunk képesek arra, hogy a helyzet magaslatán álljunk. Ilyenkor tényleg az a legbiztosabb, ha egy olyan tartósabb, megbízhatóbb eredményt hozó Mozgó gumiszervizhez fordulunk. Bárhol, bármikor a segítségére tudunk sietni. Mobil defektjavítás rövid idő alatt. A defektjavítás tehát ugyanúgy szakmunkának számít napjainkban, és az emberek nagy része egyébként így is kezeli. Egész egyszerűen azért, mert itt a saját biztonságunkról van szó. Ha saját magunk látnánk neki a javításnak, nagyon kevés esély van arra, hogy ugyanolyan profizmussal tudnánk ezt megcsinálni, mint egy profi mobilgumis. Ráadásul, ha emiatt netán véletlenül több kárt okoznánk a gumiabroncsban, még spórolni se tudunk vele. Hosszú távon sokkal jobban jövünk ki egy minőségi munkával, ahol biztosak lehetünk abban, hogy egy ideig nem kell tartanunk a durrdefekttől.Mobilgumis furgonunkban minden eszköz megvan, ami a gumiszervizhez szükséges, így a defektes gumi javítása vagy cseréje a helyszínen gyorsan és szakszerűen elvégezhető, akár defekttűrő gumi esetén is. Semmiképp nem szabad a kerék felfújásával próbálkozni, mert még ha elsőre úgy is tűnik, hogy sikerrel jártunk, a jármű mindegyik utasát veszélybe sodorhatjuk, ha így próbálunk meg vezetni.

Hívjon bennünket bátran, ha mobilgumist keres, akár SOS-ben éjszaka a semmi közepén, akár a városban az utcán, a parkolóban vagy a garázsa előtt történt az eset! Legyen szó helyszíni defektjavításról vagy a defektes gumi cseréjéről, Budapest területén ingyenes kiszállást vállalunk, de az ország bármely területére kimegyünk, ha segítség kell.

Nincs egyedül a bajban, mi segítünk! Szakképzett munkatársunk a lehető leghamarabb a segítségére siet. Mobil defektjavítás

ÁRAK - Hétköznap

Budapesten belül 20.000 Ft-tól
Autóút, főút 22.000 Ft (Budapesten kívül 300 Ft/km kiszállási díj)
Autópálya 25.000 Ft (+300 Ft/km kiszállási díj)

ÁRAK - Hétvégén és munkaszüneti napokon

Budapesten belül 25.000 Ft-tól
Autóút, főút 28.000 Ft (Budapesten kívül 300 Ft/km kiszállási díj)
Autópálya 30.000 Ft (+300 Ft/km kiszállási díj)

Áraink a 27%os áfát nem tartalmazzák, nettó árak.

© 2020 Mozgó gumis
Call Now ButtonMozgógumis hívása