Az ózonos klíma tisztításról:

Az ózon teljesen biztonságos, 100% vegyszermentes fertőtlenítő hatású vegyület ami nem csak a klímát, szellőzőrendszert hanem a jármű egész utasterét fertőtleníti és egyben szagtalanítja. Az ózon a kezelés alatt az egész szellőzőrendszert átjárja, ezért annak teljes felületét fertőtleníti. Az ózon más vegyszeres klímafertőtlenítő szerekkel szemben nem hagy hátra egészségre káros maradványszert, nem tesz kárt az autó elektromos rendszereiben, nem hagy foltot a kárpiton. A kezelés után rövid idő alatt önmagától tiszta oxigénné alakul. A rendszeres fertőtlenítés nagyon fontos mert az autók belső terét gyakorlatilag ellepik az olyan baktériumok, mint a kellemetlen bélproblémákat okozó E. coli, vagy az ételmérgezéshez hasonló tüneteket okozó Bacillus cereus.

Az ózon működése

Ózonos légtisztítás, fertőtlenítés, ózonos szagtalanítás, klímatisztítás.

A kezelés megszünteti a

  • -baktérium
  • -vírus
  • -penész
  • -allergén
  • -szag
  • -oldószermaradványok jelenlétét.

autóklíma tisztítás ózonnal

Kérje kollégáinktól gumiszerelés mellé akciós ózonos klíma tisztítás szolgáltatásunkat.

Fontos az autóklíma karbantartás? Nem gondolnánk, de az elhanyagolása bizony számos veszélyt rejt magában.

Sajnos nagyon sokan még az éves kötelező karbantartást sem végzik el, pedig az autóklíma tisztítás és karbantartás nagyon fontos! Minden évben szükség lenne a pollenszűrű cseréjére és a fertőtlenítésre, a teljes rendszer tisztítására.  A magára hagyott klíma sokat veszít a teljesítményéből, növelheti a fogyasztást, ráadásul  allergiás reakciókat okozhat.

Közeledik a jóidő, gondoljon az autóklíma tisztításra!

A tavasz közeledik, ezért egyre gyakrabban van olyan meleg, hogy már a légkondiconáló berendezés használatára is szükség lehet az autókban A legtöbb emberben fel sem merült, hogy régóta, hónapok óta nem használta az autóklíma rendszerét, és ha egészséggükkel probléma van, arra sem gondolnak, hogy köhögésük hátterében a nem megfelelően karbantartott klímaberendezés áll.

Minden autóklímás szakember maximálisan egyetért abban, hogy az autóklíma rendszerét évente kell karbantartani, de ezt azonban sokan nem veszik figyelembe. A hűtőközeget ellenőrizni, utántölteni kell és a szárítószűrő cseréje is évente-kétévente esedékes. Az autóklíma rendszer nyitott rendszer, nem hasonlítható az otthoni hűtőberendezéshez.

Amennyiben nem használják a légkondicionálót, márpedig itt Magyarországon télen ez elég ritka, akkor a hűtőközeg  (klímagáz) nem áramlik a rendszerben, így különböző tömítések kiszáradnak, repedeznek, ezért a hűtőközeg fokozatosan elszivárog a rendszerből, amely az autóklíma hatékonyságát fokozatosan csökkenti, majd egy idő után már nem tudja a levegőt lehűteni.

A pollenszűrű cseréje 5000-8000 kilóméterenként szükséges. Ha a pollenszűrő eltömődik, akkor már nem képes átereszteni a kívánt levegő mennyiségét, ami elsősorban a hűtés hatékonyságát csökkenti, de a koszos szűrőben allergiát, és légzőszervi megbetegségeket okozó gombák és baktériumok is megtelepedhetnek.

ÁRAK

 

Mozgóklímás weboldalunk

© 2020 Mozgó gumis
Call Now ButtonMozgógumis hívása