MIÉRT A MOBIL GUMIS?

Egy nagyon modern és felgyorsult világ a mostani, ahol szinte mindenhová csak sietve lehet eljutni. Szerencsére, ehhez megvannak a megfelelő eszközök, főként autó vagy motorkerékpár formájában. Bármennyire legyen valaki felkészült, mindig történhetnek olyan váratlan események, amik túltesznek az óvatosságon. De ilyenkor sincs veszve minden! Több dologban is segíthet a Mozgógumis. Elég egy gyors telefonhívás és hamarosan megérkezik a felmentő sereg.

 

A profi szakemberek megoldják a problémát, legyen az defekt, esetleg klímafeltöltés. Még arra is van lehetőség, hogy odahaza történjen meg a szezonális abroncsok cseréje, aminek hamarosan itt az ideje a tél közeledésével. Látható tehát, hogy egy mobilgumis rendkívül hasznos segítséget tud kínálni. Amennyiben további információkra lenne szüksége a témával kapcsolatban, akkor hívja fel a +36305084617-es telefonszámot és tájékozódjon!

 

Sajnos gyakran nem elég, ha készenlétben áll egyetlen pótkerék. Ez különösen igaz a kisteherautók esetében. Sajnos az emberi hanyagság odavezethet, hogy a rendelkezésre álló eszközöket sem lehet optimálisan kihasználni. Ez bizonyos szinten érthető, mert ha hosszú éveken keresztül nincs szükség semmilyen helyzetben a csomagtartóban lévő kerékre, akkor nem meglepő, ha egy váratlan esemény során vesszük észre, hogy az le van engedve.

mobil gumis budapest
mozgo gumis
mobilgumis budapest

Felesleges idegeskedni, mert a Mozgógumis gyorsan megérkezik a helyszínre, minden szükséges felszereléssel együtt. Ismerje meg a feltételeket, árakat és ne habozzon telefonálni, amennyiben megtörtént a baj! Természetesen érdemes a lehető legjobban felkészülni és semmit sem az utolsó pillanatra hagyni, elhanyagolni. Ha azt tapasztalja, hogy kicsit is enged a kerék, akkor megéri gyorsan megoldást keresni ahelyett, hogy megkockáztatná az utazást, főleg autópályán, ahol egy hirtelen sérülés komoly veszéllyel jár. Amikor a felkészültség és előrelátás nem elég, akkor választható a Mozgógumis szolgáltatása.

Miért válasszon mobil gumiszervizt?

 • Szakembereink több éves tapasztalattal rendelkeznek
 • Igyekszünk azonnal a segítségére sietni
 • Otthonában vagy munkahelyén is elvégeztetheti a cserét
 • Minden eszközt viszünk magunkkal
 • Hétvégén is elérhetőek vagyunk
SZOLGÁLTATÁSAINK
%
ELÉGEDETT ÜGYFÉL
KISZÁLLÁS NAPONTA
DEFEKTJAVÍTÁS
KERÉKCSERE ÉVENTE
 • "Gyors, profi munka, vasárnap 1 óran belül kijött megjavítani a defektes gumit. Mindenkinek csak ajánlani tudom."

  Gy. Dániel
 • "A legmegbízhatóbb szakmai tudással rendelkező cég, pontos érkezéssel. Nagyon köszönjük! A legjobb Budapesten, csak ajánlani tudom!"

  N. Éva
 • "Legnagyobb szezonban azonnal jött, 10 perc alatt megjavította a defektem! Nagyon precíz, megbízható szakember!"

  N. Tamás

SZOLGÁLTATÁSAINK

Mobil gumiszervizünk szolgáltatásait megrendelheti otthonába vagy akár munkahelyére is. Miközben Ön dolgozik vagy otthon pihen mi elvégezzük a kerékcserét.

HELYSZÍNI DEKEFTJAVÍTÁS

Defektet kapott, kátyúba hajtott, lepadkázta , megütötte a felnijét vagy kiszakadt a gumiabroncsa? Túl elfoglalt, vagy esetleg nem tudja megoldani , hogy elvigye autóját gumiszervízbe? Nem akar bajlódni az út mellett, hogy feltegye a pótkereket vagy nincs is pót kereke?
Nincs egyedül a bajban, mi segítünk! Szakképzett munkatársunk a lehető leghamarabb a segítségére siet.

MOBIL GUMISZERELÉS

A gumiszerelés gyakorlatilag bármely helyszínen lehetséges. A
gépjármű teljesen önellátó, a gépek meghajtásához szükséges áramot, valamint sűrített nagynyomású levegőt magának állítja elő aggregátor segítségével. Mozgó műhelyünk a legkorszerűbb gépek segitségével minden autó és kerék tipus szerelésére alkalmas. Legyen az egy kisebb acélfelni vagy akár egy nagyobb 22”-os alufelni.
Szakképzett kollégáink minden esetben szakszerű segítséget nyújtanak ügyfeleink számára.

HELYSZÍNI KLÍMATÖLTÉS

A klímatöltés többé nem egy külön program. Nem veszi el a fél napját, nem kell áthajtania a fél városon, aztán sorban állni, és várakozni, amíg elvégezzük a munkát. Ha házhoz hív minket a klímája karbantartására szánt időt másra fordíthatja. Amíg Ön dolgozik vagy szabadidejét tölti, addig mi rendbe tesszük a klímáját. Akár munkahelyére is hívhat minket.

TEKINTSE MEG MOBIL GUMISZERVIZÜNK ÁRAITÁRAK

© 2019 Mozgó gumis
Call Now Button