mobil gumis budapest
sos gumijavitás

GUMISZERELÉS

A gumiszerelés gyakorlatilag bármely helyszínen lehetséges. A
Mobilgumis szerviz autó teljesen önellátó, a gépek meghajtásához szükséges áramot, valamint sűrített nagynyomású levegőt magának állítja elő aggregátor segítségével. Mozgó műhelyünk a legkorszerűbb gépek segitségével minden autó és kerék tipus szerelésére alkalmas. Legyen az egy kisebb acélfelni vagy akár egy nagyobb 22”-os alufelni.

Úgy kell ezt elképzelni, mintha egy furgonba vagy kisbuszba felépített profi gumiszerelő műhely sietne a segítségére, ami a mobilitás mellett minden olyan előnnyel rendelkezik, mint a hagyományos gumiszereléssel foglalkozó telephelyek. Gondoljon csak bele, mennyivel kényelmesebb elintézni egy telefonhívással az autó szervizelését ahelyett, hogy feleslegesen cipekedne és várakozna egy olyan helyen, ami sem otthonához sem munkahelyéhez nincs elég közel. Előre is egyeztethet velünk időpontot, hogy még könnyebben tudjon előre tervezni profi gumiszerelőinkkel. Ugyanakkor, ha sürgősen segítségre van szüksége, mert pont éjszaka érte Önt egy durrdefekt az autópálya kellős közepén, akkor se habozzon minket hívni:  már több „SOS” kérést is sikeresen megoldottunk.

A helyszíni defektjavítás és gumicserén kívül a szezonális gumik átszerelését is meg tudjuk oldani. Mobilgumis cégünk a legnagyobb gumiabroncs importőrökkel is kapcsolatban van, ezért széles kínálatot tudunk biztosítani mindenféle autógumi márkából és típusból. A téligumi és nyárigumi csere tipikusan olyan dolog, amit időszakosan el kell intézni, mivel az előbbire 7 fok alatt, az utóbbira pedig már 7 fok felett szükség van. Ez jelentősen befolyásolni tudja az autó teljesítményét, ezért a gumicsere elmaradása akár a vezető és az utasok biztonságát is veszélyeztetheti. Hidegebb időjárás esetén például téligumi nélkül jelentősen meg tud hosszabbodni az autó féktávolsága, ami rendkívül veszélyes tud lenni, amikor amúgy sem optimálisak az útviszonyok. Ha körülményesnek érzi ennek elintézését, mi helyszíntől függetlenül megoldjuk a téli- vagy nyárigumi cseréjét.

Szakképzett kollégáink minden esetben szakszerű segítséget nyújtanak ügyfeleink számára.

Árak szezonális gumicsere - Acélfelni

13”-15”-ig. 3.000 Ft/db
16”-tól. 3.500 Ft/db
Terepjáró, SUV 4.000 Ft/db
TGK 4.000 Ft/db

Árak szezonális gumicsere - Alufelni

13”-15”-ig. 3.500 Ft/db
15”-17”ig. 4.000 Ft/db
18”-19”ig. 4.500 Ft/db
20”-tól. 5.000 Ft/db
Terepjáró, SUV 4.500 Ft/db

Egyéb díjak

TPMS szeleppel szerelt felnik felár 500 Ft/db
Defekttűrő abroncs felár 500 Ft/db
Szelep 500 Ft/db
Perem csiszolás+ tömítés 800 Ft/db
Selejt gumi elszállítás 500 Ft/db

Az áraink minimum 4 db gumicsere esetén értendőek.
Kevesebb gumi szerelése esetén kérjen árajánlatot!

weboldalak
Click edit button to change this html

© 2020 Mozgó gumis
Call Now ButtonMozgógumis hívása