Mobil autóklíma töltés
autóklíma töltés

KLÍMATÖLTÉS

A hét minden napján vállalunk mobil autóklíma töltést az ország bármely pontján.
Mobil szerviz autónkkal az ön álltal megadott helyszínre megyünk és ott teljes körű karbantartást végzünk.

 

Szolgáltatások:

-Személyautó klímatöltés

-Teherautó klímatöltés

-munkagép klímatöltés

-klímacső javítás, csere

-ózonos klíma tisztítás

 

Vállaljuk cégek és magánszemélyek gépjárműinek autóklíma feltöltését R134a és R1234yf tipusú hűtőközeggel.

Mozgóklímás szolgáltatásunk lényege, hogy mi megyünk önhöz ezért nem kell plussz időt tölteni a várakozással esetleg ez miatt szabadságot vagy szabadnapot kivenni.

Miért válasszon mobil autóklíma töltést?

Egy nagyon modern és felgyorsult világ a mostani, ahol szinte mindenhová csak sietve lehet eljutni. Szerencsére, ehhez megvannak a megfelelő eszközök, főként autó vagy motorkerékpár formájában. Válassza a mobil klímatöltés szolgáltatásunkat és nem kell a szervizekben időpontra várnia!

Mobil autóklíma töltés és tisztítás

Profi szakembereink megoldanak mindent, legyen az klímatöltés, ózonos klímatisztítás vagy akár gumiszerelés, defektjavítás. Még arra is van lehetőség, hogy odahaza történjen meg a klímatöltés, aminek hamarosan itt az ideje a nyár közeledésével. Látható tehát, hogy egy mobilklímás rendkívül hasznos segítséget tud kínálni. Amennyiben további információkra lenne szüksége a témával kapcsolatban, akkor hívja fel a +36305084617-es telefonszámot és tájékozódjon

A tavasz közeledik, ezért egyre gyakrabban van olyan meleg, hogy már a légkondiconáló berendezés használatára is szükség lehet az autókban A legtöbb emberben fel sem merült, hogy régóta, hónapok óta nem használta az autóklíma rendszerét, és ha egészséggükkel probléma van, arra sem gondolnak, hogy köhögésük hátterében a nem megfelelően karbantartott klímaberendezés áll.

Minden autóklímás szakember maximálisan egyetért abban, hogy az autóklíma rendszerét évente kell karbantartani, de ezt azonban sokan nem veszik figyelembe. A hűtőközeget ellenőrizni, utántölteni kell és a szárítószűrő cseréje is évente-kétévente esedékes. Az autóklíma rendszer nyitott rendszer, nem hasonlítható az otthoni hűtőberendezéshez.

Amennyiben nem használják a légkondicionálót, márpedig itt Magyarországon télen ez elég ritka, akkor a hűtőközeg  (klímagáz) nem áramlik a rendszerben, így különböző tömítések kiszáradnak, repedeznek, ezért a hűtőközeg fokozatosan elszivárog a rendszerből, amely az autóklíma hatékonyságát fokozatosan csökkenti, majd egy idő után már nem tudja a levegőt lehűteni.

A pollenszűrű cseréje 5000-8000 kilóméterenként szükséges. Ha a pollenszűrő eltömődik, akkor már nem képes átereszteni a kívánt levegő mennyiségét, ami elsősorban a hűtés hatékonyságát csökkenti, de a koszos szűrőben allergiát, és légzőszervi megbetegségeket okozó gombák és baktériumok is megtelepedhetnek.

 

© 2020 Mozgó gumis
Call Now ButtonMozgógumis hívása